Karacalılardan Pekdoğan'a tam destek

Karacalılardan Pekdoğan

Seçim günü yaklaştıkça hızlanan çalışmalar çerçevesinde Kırıkkale halkı da kimi tercih edeceğini her geçen gün biraz daha belirginleştiriyor. Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan'a güçlü bir destek de Karacalılardan geldi.


SÜRPRİZ DEĞİL, ZAFER PARTİSİ MHP
Oylarının büyük oranda nereye gideceği merak konusu olan Karacalılar, yaklaşık 1500 kişiden oluşan bir grupla Gök Düğün Salonunda toplantı düzenleyerek, MHP Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan’a desteklerini bildirdiler. Milliyetçi Hareket Partisi saflarında ve Mustafa Pekdoğan ile omuz omuza olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden MHP Belediye Meclis Üyelerinden Türker Babacan, “Kırıkkale’nin ve ülkemizin varoluşunun teminatı olan Milliyetçi Hareket Partisi, 30 Mart seçimlerinin sürpriz değil, zafer partisi olacaktır” dedi.

TÜM KIRIKKALE’YE HİZMET
Listeleri hazırlarken hiçbir bölgeselliği gözetmediklerini ifade eden Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan da, “Kırıkkale’nin her bir noktasına hizmet etmek için geliyoruz. Bu yüzden de birlikte yola çıkacağımız arkadaşlarımızın nereli olduklarına değil, liyakatlerine baktık. Listemize giren ya da giremeyen her bir arkadaşımız ayrı birer değerdir, her biri ayrı ayrı değerlidir. Bize destek olan tüm hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi. Daha sonra Merkez Seçim Bürosuna kadar alkışlarla yürüyen grup, “En iyisi Pekdoğan”, “Kırıkkale seninle gurur duyuyor” sloganlarıyla cadde ve sokakları inletti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız